Полиуретанови еластомери за гъвкави матрици

Двукомпонентни полиуретанови еластомери втвърдяващи се при стайна температура за производство на гъвкави матрици за едросерийно производство на бетонни декоративни изделия. Ръчно или машинно леене, самостоятeлно дегазиране, самостоятелни или подсилени форми, без разтворители, без живак. Гамата ни съдържа продукти с твърдост между 30 и 95 Shore A и дава възможност да се отговори на повечето от желанията на клиента.

pdf 642.70 Kb brochure_PU_2011_BG.pdf

Разработени са нови, специфични продукти за производство на гъвкави калъпи с твърдост от 30 и 50 Shore A, за декоративни стенни облицовки – лесно използване, ниска токсичност, почти без свиване, висока химическа устойчивост.

pdf UR5830-UR5848-BG.pdf 2.90 Mb

Специфичен полиуретанов еластомер за производство на гъвкави матрици с твърдост от 63 Shore A за едросерийно производство на бетонни части: колони, подови настилки, парапети, декоративни огради и т.н.

Чрез добавяне на агент за тиксотропиране в полиуретановите еластомери с твърдост 30,50 и 63 по Шор А те могат да се прилагат чрез ламиниране с четка върху вертикални повърхности.

За получаване на техническите данни както и за допълнителна информация относно продуктите ни предназначени за производство на матрици за щампован бетон (щампи) твърдост  82 по Шор А – свържете се с нас. 

Прозрачни епоксидни смоли за леене или ламиниране

Ненадминато качество и устойчивост на УВ лъчи за декоративни приложения, като заливане на флорални декорации, трапезни маси с прозрачна повърхност (доминг ефект), прозрачни покрития за защита, ремонт на стъклопис  и т.н.